Гостевая книга

Оставить свое сообщение в гостевой книге

Hei! Minun mummuni on syntyisin Paanajärveltä. Hänen tyttönimensä oli Fanny Matilda Karjalainen, sittemmin Nordman. Hänen yksi sisarensa oli Reeta nimeltään ja siihenpä tietoni loppuvatkin. Jos jollakin on tietoa hänestä, niin kiitollisena otan vastaan.
raija ukkola <raija.ukkola@luukku.com>
oulu - Tue Jan 19 20:28:39 EET 2016
Hei! minun nimi on Anna? asun Venajalla. Minun isoaiti kotoisin paanajarvelta. Hanen sukunimi Leppälä. Haluan loyda kakki tietoa.
Anna Kolomiets <marfusic@yandex.ru>
- Thu Oct 8 16:08:25 EEST 2015
Juu mun sukuni Äitin Äiti on syntynyt paanajärvellä ja hänen nimensä on Severiina Määttä (os;Leinonen) ja he on muutaneet Taivalkoskelle vuonna 1903 Mäntyniemeltä ja heidän sukunssa on sukututkimuksen kautta nyt ositain valmis ja julkaistaan KuusamossaOsoiteessa Kitkantie 35 Pyhäinmeisten päivänä 1.11.2014 ja tämä leinosen suku on myös internetti ositeessa www.leinoset.fi sivuilta löytyy ja kirjan voi tilata sieltä satavilla osoiteela jokainen ja tämän kirjan julkaisee Tapio Leinone siellä joka on jotakin 3-5 siltä väliltä ja kakki on sinne terve tuleita otakaa yhteyttä mahdolisinman pian tänne internetillä ja Tapio Leinosen internetti osoite on; tapioleinonen@kolumbus.com kaikille sukulaisille lämpöiset terkut tämän välityksellä sillä mun internetti osoiteeni on muutunut joten uusi osoiteeni on seppok011@gmail.com siihen voi otaa myös yhteyttä .Tv.Seppo Keskitalo
Seppo Keskitalo <seppok011@gmail.com>
Taivalkoski - Sun Oct 5 15:19:35 EET 2014
Архив